Prøv vår meny
Hos Kjeringholmen Brasserie serverer vi klassiske retter og småretter, laget med gode råvarer og kjærlighet til faget. Kjøkkensjef Christophe er fra Belgia, og det setter sitt preg på både menyen og stemningen. Moules frites er selvfølgelig med, og våre pommes frites lages slik de skal. Sprø, smakfulle og akkurat passe salte.
Vi henter inspirasjon fra fransk og belgisk brasserikultur, kombinert med det beste vi finner av lokale råvarer. Enten du kommer for vår hummersuppe, en av våre klassiske retter eller bare et smakfull smørbrød, ønsker vi å gi deg ekte matopplevelser ved sjøkanten.
Er du på jakt etter en restaurant i Stavanger med folkelig atmosfære og utsikt mot fjorden, har du kommet til rett sted.
Lunsj
Mandag – lørdag kl. 11.00 – 16.00
Søndag kl. 12.00 – 16.00
Lunsjmeny
Cæsarsalat 265,-
Allergener: g, su, f, m, l, e, se, si
Rekesandwich med hummermajo 255,-
Allergener: sk, g, e, su, si
Tomatisert rigatoni 265,-
Vegetar/kjøttboller
Allergener: g, su, m, e
Allergener: g, m, l, su
Allergener:m, g (hvete), su, n (cashew, spor av andre nøtter)
Hummersuppe m/dagens fisk 265,-
Allergener: sk, m, f, g, su, si
Moules frites (blåskjell) 385,-
Allergener: bl, su, e, sn
Saucisse (pølse) m/potetkrem og sjy 245,-
Allergener: l, m, su
Brandade av klippfisk 255,-
Allergener: m, f, e
Barnemeny
Pølse fra Idsøe m/potetkrem/pommes frites 155,-
Pommes frites 85,-
Vaniljeis 75,-
Søtt
Dagens kake 76,-
Croissant 45,-
Kokkens dessert:
Plommekompott, hasselnøttis 175,-
Allergen merking:
E-egg, M-melk, L-laktose, SU-sulfitt, BL-bløtdyr, SK-skalldyr, G-gluten, N-nøtter, F-fisk, SE-sennep, SI-sitrus
Middag
Mandag – lørdag kl. 17.00 – 21.00
Forretter
Kamskjell carpaccio 195,-
Allergener: bl, su, g
Escargot (snegler) 195,-
Allergener: l, m, bl, g (hvete)
Vitello tonato 195,-
Allergener: f, e, su, si, m
Hummersuppe m/dagens fisk 195,-
Allergener: sk, m, f, su, s, si, bl
3-retter
Hummersuppe, fisk/kjøtt, kokkens dessert 755,-
Barnemeny
Pølse m/potetkrem/pommes frites 155,-
Pommes frites 85,-
Hovedretter
Biff tartar m/pommes frites 375,-
Allergener: su, e, se
Steak au poivre (pepperbiff, sterk) 445,-
Allergener: m, l, su
Breiflabb m/estragonsaus 375,-
Allergener: m, l, su, f, si
Moules Frites (blåskjell) 385,-
Allergener: su, e, se, sk, bl
Saucisse m/potetkrem og sjy 325,-
Allergener: l, m, su
Tomatisert rigatoni, vegetar 265,-
Allergener: g, su, m, e
Dessert
Crepe suzette m/vaniljeis 195,-
Allergener: e, m, l, g (hvete) us, si
Sorbet 165,-
Allergener: su
Kokkens dessert 175,-
Allergen merking:
E-egg, M-melk, L-laktose, SU-sulfitt, BL-bløtdyr, SK-skalldyr, G-gluten, N-nøtter, F-fisk, SE-sennep, SI-sitrus
Drikkemeny
Mineralvann
Utopia rabarbra / Utopia sitron 59,-
Coca cola / Coca cola uten sukker 59,-
Fanta 59
Bon aqua, naturell / m/kullsyre 49,-
Safteriet
Eplemost/rabarbra/hylleblomst/blåbær 65,-
Fruktsmekk – Safteriet
Rabarbra/hylleblomst, eple, kirsebær 71,-
Plomme/ingefær, hylleblomst/sitron 71,-
Solrik 32,-
Varm drikke
Kaffe 44,-
Americano 52,-
Espresso 50,-
Cappuchino 62,-
Kaffe latte 62,-
Iskaffe 62,-
Kaffe mocca 68,-
Cortado 56,-
Kakao 54,-
Kakao m/krem 69,-
Te 42,-
Havremelk 15,-
Øl
Rogalandspils, tapp 119,-
1895 Pilsner lite (glutenfritt), tapp 129,-
Fatøl, tapp 119,-
Rasberry sour, tapp 139,-
Pale Ale 119,-
IPA Mango 119,-
Kveik 169,-
Cloudberry 179,-
Kjørbar pale ale (alkoholfri) 75,-
Kjørbar IPA Mango (alkoholfri) 75,-
Vin på glass
Masca del Tacco, Chardonnay 129,-
Tesh Riesling, Queen of white 139,-
Petite Chablis 155,-
Les Glaneuses Rosé 129,-
Torre Oria Cava Brut 109,-
Côtes du Rhone, Orange label 129,-
Tempranillo Merlot Rioja 155,-
Buglioni Ripasso Bugiardo ØKO 155,-
Vinkart

Klassiske retter & skalldyr
Vi tilbyr alt fra smakfulle danske smørbrød til spennende klassiske retter fra det franske og belgiske kjøkkenet. Enten du kommer for en lunsj med venner eller en middag etter jobb, ønsker vi å gi deg en god matopplevelse. Uten stiv stemning eller hvite duker.
Se menyen
Uteservering på sjøkanten
Kjeringholmen Brasserie har en av Stavangers mest unike uteserveringer. Sitt tett på sjøen, men samtidig lunt og godt bak glassvegger, med varmelamper og pledd tilgjengelig når kvelden blir kjølig. Dette er stedet for både sommerkvelder og lange lunsjer i sola.
Les om vår uteservering
Arrangement i unike omgivelser
Brasseriet ligger i det prisbelønte bygget til Norsk Oljemuseum, og samarbeidet gir muligheter for arrangementer i helt unike omgivelser. Kombiner god mat med konferanser, lanseringer, omvisninger eller møter – alt med Stavangerfjorden rett utenfor.
Les mer
Christophe & Annelin
Bak Kjeringholmen Brasserie står Christophe Samijn og Annelin Boman. De er et samkjørt par med stor kjærlighet for god mat og for folkene rundt seg. Sammen driver de også Iddis Café & Brasserie, Sam’s Sandwich Bar og Farmhouse selskapslokaler. De elsker å skape steder folk kommer tilbake til.
Les mer